All deleted tweets from politicians

This may be an incomplete list. If you think we're missing someone, please send us their Name, Country/State, Political Party, Office they hold or are seeking and, of course, Twitter handle. Thanks!

@demorgen Ik snap dit wel Mr. Landuyt. Je zat zelf jarenlang op je knieën tijdens je politieke carrière of zelfs lager om mee te mogen spelen in de SPA poppenkast! Geschaafde knietjes show!

Ik snap dit wel ! Je zat zelf je ganse politieke carrière op je knieën en zelfs lager om mee te mogen spelen!

RT @96Frieda: Wat heeft de Vlaggenbrigade met een, pispot waar ze naast de tent pissen te maken met dit alles. Is dit alles wat volgens jou…

Wat heeft de Vlaggenbrigade met een, pispot waar ze naast de tent pissen te maken met dit alles. Is dit alles wat volgens jou verkeerd ging op Pukkepop? Welkom in het reeele leven mr. De Ceulaer!

RT @96Frieda: Beste heer Van Laeken, Ik denk dat de Belgische drapeau zo snel over haar “als ze die al heeft” hersenen en de jouwe heeft ge…

Beste heer Van Laeken, Ik denk dat de Belgische drapeau zo snel over haar “als ze die al heeft” hersenen en de jouwe heeft gehangen dat ze uiterst links kan, zal en willen zien! Politiek neutraal, vergeet het. Naïef je oude dag ingaan is ontspannend en rustgevend; geniet cd rust!

Ik denk,als je niet werd misbruikt op jonge tot zelf kleuter leeftijd, je de impact op het volwassen worden en zijn niet kan begrijpen. Dit misbruik draag je voor altijd mee,elke dag, iedere soms onschuldige confrontatie.Kindermisbruik valt niet nooit goed te praten!Verdedigen?!

RT @96Frieda: Ik denk,als je niet werd misbruikt op jonge tot zelf kleuter leeftijd, je de impact op het volwassen worden en zijn niet kan…

@cnnbrk Zwart-Gele collaboratievlag; tekst; duiding; duikt nu ook op in Hong Kong na VL. Ze zullen ze allemaal wegjagen en monddood trachten te maken, de tent zal leeg achter blijven! Maar het hart blijft vol; trouw aan haar vaandel! Laat je nooit afwimpelen!!

RT @96Frieda: @cnnbrk Zwart-Gele collaboratievlag; tekst; duiding; duikt nu ook op in Hong Kong na VL. Ze zullen ze allemaal wegjagen en mo…